Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse Panificatie - Alimente si Bauturi: 513 companii
  • Producem bautura racoritoare, sifoane si ape mineralizata. Avem 5 angajati. Firma functioneaza de zece ani. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Siniob Producator
  • Producem conform traditiilor romanesti din zona Olteniei paine si produse de panificatie dupa retete traditionale cu un personal specializat, producand produse finale de calitate pastrand traditia din zona Olteniei.

Bucuresti Producator
  • Societatea inaugureaza prima brutarie in zona Pipera-Tunari pentru care a investit in utilaje de productie moderne urmarind atingerea unor standarde de calitate ridicate a produselor obtinute respectiv a painii urmarind ca in cel mai scurt timp sa prezinte pe piata o gama diversificata de specialitati.

Voluntari Producator
  • Firma S.C. Country Bakery Prod S.R.L. a fost A�nfiinţată A�n anul 1995. Are sediul A�n comuna Dealu, numărul 17/A judeţul Harghita. Firma are ca obiect principal de activitate fabricarea de produse de panificaţie şi patiserie A�ntr-o gamă foarte largă, precum și produse de cofetărie. Zona de distribuţie este bazinul Odorheiu Secuiesc, cu peste 130 de parteneri. Anul 2007 este unul foarte important A�n istoria companiei, datorită construcţiei unei fabrici de panificaţie complet nouă, cu o structură de producţie mult mai complexă. A�n prezent societatea dispune de 45 de angajaţi cu funcţii și calificări corespunzătoare. Se pune mare accent pentru ca utilajele tehnologice să fie moderne şi A�n bună stare de funcţionare. Principiul de bază al S.C. Country Bakery Prod S.R.L. este combinarea tradiţiei cu noile idei, A�n aşa fel A�ncA�t să creeze produse de cea mai bună calitate şi pentru a satisface cerinţele consumatorilor. Distribuția produselor se asigură cu autoutilitarele proprii care sunt 8 la număr.

Dealu Producator
  • Societate de panificatie si patiserie, nou infiintata, producem numai paine naturala, amplasata in Movilita -judetul Vrancea (4 km de Panciu). Echipata cu utilaje moderne, cladire noua, toate utilitatile, in curs de dezvoltare.

Movilita Producator
  • Suntem o afacere de familie care este pe piata din 1994 si care produce paine de o calitate superioara. Deviza noastra este clientul nostru stapanul nostru. Producem pentru piata locala cat si pentru sate.

Timisoara Producator
  • Activitate de prestari servicii catre populatie. Moara de grau: capacitate 24 ore-20 to, capacitate depozitare-1600 t, activitati de import-export cereale, achizitii cereale de toate tipurile, distributie motorina pentru agricultura.

Comuna Sivita Servicii
  • Sediul nostru este in Vadu Crisului, principalul obiect de activitate este producere si comercializarea produselor de panificatie si patiserie. Principalele categorii de produse fabricate sunt: -painea, -cornurile, -covrigi, -cozonaci, -branzoici, -coronite cu susan, -torturi, -prajituri.

Vadu Crisului Producator
  • Producem torturi, prajituri, fursecuri de cea mai buna calitate dupa retete unice. Produsele sunt proaspete si realizate manual, pastrandu-se astfel gustul dulciurilor de casa. Va asteptam cu mare drag in Galati si Kaufland Tecuci.

Galati Producator
  • Societate in domeniu panificatie distributie paine, produse de paine, vanzare cereale, faina, tarate, etc., cu capital privat, fara fonduri europene, desfacere in judetul Valcea, Olt, Arges, Bucuresti, productie minim 10.000 de paini/ zi.

Bucuresti Producator
  • Lucram ~70 ha cu utilaje personale siloz pe verticala 500T (avem in dotare sisteme de aerare si posibilitatea de amestecuri procentoale de calitati) MOARA grau cap 30 T/ 24H MOARA porumb cap 12T /24H BRUTARIE cap 16 T 24H 9 sortimente de paine 57 de specialitati si patiserie, distributie cu masini personale.

Chizatau Dn 6 Producator
  • Specializat in domeniul morarit panificatie, absolvent al FIA Galati promotia 1990 experienta de productie la companii mari, am implementat sisteme HACCP functionale si validate de ANSVSA la mai multe firme de panificatie.

Onesti Servicii
  • Distribuim produse alimentare in Bacau si Piatra-Neamt, la o gama larga de produse, produsele sunt ambalate individual, cu termen de garantie de cel putin 3 luni, produsele sunt fabricate in Romania de catre fabrici romanesti.

Bacau Distribuitor
  • Compania Sc Dms Management Srl infiintata in anul 2010 ofera servicii de morarit, faina calitate superioara Gluten 29, deformare 6. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Comisani Producator
  • Suntem producator Helix Aspersa Muller. Ferma se afla in judetul sibiu, la aproximativ 50 km. Are o suprafata de aproximativ doua mii metri patrati. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic.

Sibiu Producator
  • Suntem o companie serioasa ce oferim spre vanzare fainuri si tarata import Ungaria de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi. Oferim si certificat de calitate a marfii. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr. de tel. mai sus afisate.

Alba Importator
  • Activitatea noastra se bazeaza pe producerea si vanzarea produselor de patiserie. Firma proprie, deviza noastra este calitate inainte de toate, clientul sa fie multumit. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Targoviste Producator
  • Societatea Sweet Bianca Srl a fost infiintata in anul 2003 avand ca obiect de activitate prepararea prajiturilor iar ulterior am devenit laborator patiserie si cofetarie, producem prajituri, fursecuri si foietaje, torturi de nunti si diferite aniversari.

Navodari Producator
  • Compania noastra urmareste sa satisfaca o paleta larga de consumatori si sa intretina relatii de colaborare bazate pe valori moderne acceptate in economia din Romania si vinde produse de panificatie: faina, grau, ulei de calitate la preturi foarte bune.

Oradea Import - Export
  • Cuptorul de panifificaţie tradiţional ardelenesc din cărămida roşie. Mai corect ar fi nemţesc, deoarece tehnica a fost adusă din Germania de saşii care s-au stabilit în Ardeal. Până în anii 70’-80’ acest tip de cuptor funcţiona cu combustibil lemnos, alimentarea cu lemn se făcea pe uşa pe care se introducea şi aluatul în cuptor, iar focul se făcea pe toată vatra, rezultând în cuptor multă cenuşă care trebuia măturată. Din această cauză se pierdea multă caldură şi intra mult praf în brutărie. În acei ani, un mare specialist în panificaţie, ŞUT N. IOAN se numea, a adus multe îmbunătăţiri acestui tip de cuptor, printre care şi focarul lateral în care se face focul cu combustibil solid (lemn sau carbune) reusindu-se păstrarea curăţeniei în brutărie şi pe aproximativ 95% din vatră, cenuşa rămânând în afara suprafeţei de coacere. Un cuptor de acest tip poate funcţiona şi cu combustibil lichid sau gazos, respectiv cu injector de motorină sau cu arzător de gaz. Cuptorul se construieşte pe o fundaţie de beton armat, din căramidă arsă cu dimensiunile de 7x12x24 cm, suprafaţa vetrei fiind de până la 4x3 m, deci 12 m pătraţi. Nu se construiesc mai mari din cauza dificultăţilor în manevrarea pâinilor în cuptor, dar daca este nevoie de o producţie mai mare, se pot construi două vetre suprapuse. Ar rezulta astfel o suprafaţă totală de aproape 24 mp şi o productivitate de 5000 kg pâine în 24 de ore. Vatra cuptorului este executată din cărămidă arsă, iar la cuptoarele cu combustibil solid, focarul lateral se construieşte din cărămidă refractară.Izolaţia faţă de pământ se face cu sticlă spartă şi nisip. Peste arcul ce formează bolta cuptorului se pune un strat consistent de nisip. Zidurile laterale au o grosime de 30-40 cm. Pe lângă producţia de panificaţie există posibilitatea recuperării de căldură pentru obţinerea de apă caldă necesară la producerea aluatului, pentru baia muncitorilor sau pentru o familie. De la acelaşi cuptor se poate obţine agentul termic pentru încălzirea unei sere, a casei etc., fără a fi afectată calitatea producţiei din brutărie. Dar cel mai mare avantaj al acestui tip de cuptor este produsul obtinut, panificaţia, deoarece este un produs natural, normal, neforţat, motiv pentru care consumatorii cer în general ca pâinea să fie coaptă pe vatră de căramidă. Este un cuptor în care pe lângă pâine se pot coace cozonaci, pizza, cornuri, prăjituri, blaturi şi unde se pot face cele mai gustoase fripturi din orice fel de carne. În zona Bistrita-Cluj sunt cuptoare de acest tip care funcţioneaza 35-40 de ani.

Baiculesti Producator