Societatea noastra asigura servicii de restaurant cu meniu traditional si international. Dispunem de o sala de mese cu capacitate de 220 locuri, bar cu 40 locuri si terasa de 100 locuri. Personalul de deservire este specializat cu o experienta in aceasta activitate de peste 15 ani. Organizam toate genurile de evenimente, localul avand si propria formatie de lautari. Va asteptam cu drag !
Suntem o agentie de plasare personal, cu o experienta in domeniu organizatiilor de evenimente de peste 24 de ani. Definind conceptul nostru de sustenabilitate antreprenoriala, consideram ca impune conturarea notiunii inovative ,,triple bottom linea , integrand dimensiunea sociala, ecologica si financiara sub tutela sustenabilitatii. Principiile imperative care constituie premisele intreprinderilor sustenabile traseaza directivele sociale, ecologice si economice prin intermediul carora se poate atinge conceptul sustenabilitatii antreprenoriale, scontand mentinerea echilibrului evidentiat intre incidenta activitatii economice si integritatea factorilor de mediu.
Suntem singurul restaurant grecesc din zona. Cel mai bun din tara. Bucatari autentici, Executive chef si echipa sa din Kalamata. Materii prime folosite originare din Grecia. Retete grecesti autentice. Gustul grecesc doar la restaurant Yiamas.
You will find all the description of our products : cosmetics, but also the accessoires, for which I would like to source an european supplier FRENCH CREATOR OF EXCEPTIONAL AMENITY PRODUCTS. The amenities that your establishment provides are your signature and a reflection of how you value your guests; they are the essence and focal point for the ultimate comfort of guests. At Groupe GM our raison d'etre is in offering amenities that reflect your brand and perfectly fit your aspirations whilst remaining respectful to nature. www.groupegm.com
Cred cu convingere ca frumosul, in oricare din formele sale ne insenineaza, ne bucura, stimuleaza imaginatia si creativitatea. Din acest motiv Ziba este cel mai potrivit nume pe care il puteam da acestui restaurant. In limba persana, Ziba inseamna "frumos", "fin", "inedit", ceva... la superlativ, exact asa cum imi doresc sa fie fiecare farfurie care pleaca din bucataria noastra. Ziba este legatura dintre originile mele si modul in care inteleg sa ma exprim in aceasta profesie. Si de acum, Ziba e locul in care sper ca si voi veti intalni frumosul, asa cum il vad eu, de cate ori ne veti trece pragul.
Preturile la care v-ati putea caza la Lucky Bansko sunt fara analog, tinand cont de calitate pe care o primiti. Aceasta face hotel Lucky Bansko SPA & Relax un hotel dintre cele mai cautate si preferate hoteluri pentru o vacanta de lux deplina de catre oaspetii bulgari si straini in orice moment al anului.
Hotelul Best Western Plus Briston este localizat in Otopeni, in apropiere de Aeroportul Henri Coanda. Se ofera cazare in regim de 4 stele, un restaurant cu specific Romanesc si International, o sala de conferinte si o cafenea unde se poate juca Snooker sau se poate organiza karaoke. Otopeni, in apropiere de Aeroportul Henri Coanda.
Suntem o pensiune in Borsec cu 10 camere si un apartament. Avem in dotare restaurant propriu. Pensiunea se afla la 700 m de partia de schi, la 300 m de bai O Saros, aproape de izvoarele cu apa minerala si toate obiectivele turistice.
Suntem un restaurant cu livrari, meniu variat, produse de la ferme, meniul zilei, meniuri office, meniuri corporate, preparate speciale, mancare pentru acasa, bufet suedez, banchete, aniversari, majorate. Situat in zona de nord a capitalei, aduce un nou concept de mancare traditionala.
Regandirea imaginii si a strategiei de comunicare au fost niste pasi firesti pentru un brand ajuns la maturitate deplina. Aveam nevoie de o infuzie de prospetime, care sa puncteze atat modernizarea hotelului, cat si sa aduca in prezent un loc plin de istorie. Primul pas l-a reprezentat desenarea unei noi identitati vizuale. Noul logo se impune prin simplitate si eleganta. Simbolul grafic este o compozitie compacta, alcatuita din doua elemente: litera H, ce comunica reprezentarea internationala a industriei hoteliere si dreptunghiul de deasupra acesteia, ce creioneaza ingenios litera T. Simbolul rezultat transmite echilibru, traditie, siguranta. Cromatica a fost special aleasa pentru a transmite mostenirea istorica a hotelului. Partea de text este moderna, cu accente de font serif.
Activitatea principala afirmei noastre, Le Franc Srl, este servicii hoteliere si alimentatie publica in restaurante. Complexul turistic Puflene Resort si Hotel Rex Tulcea a fost infiintat in anul 1992.
S.C. Sattva S.R.L., companie activa in domeniul HoReCa, cunoscuta si sub numele de Tokyo Group este un business de succes, apreciat atat la nivel national, cat si international. Avand 15 ani de activitate si un palmares impresionant, Tokyo Group urmareste promovarea artei culinare japoneze autentice si atingerea celor mai inalte culmi ale excelentei gastronomice. Reusite notabile: 2 Medalii de Aur si locul III in lume la World Sushi Cup Japan** (**prestigioasa competitie din Japonia- participa doar cei mai experimentati si talentati bucatari de sushi). Cuprinde: Tokyo Japanese Restaurant (Cluj-Napoca); Tokyo Delivery (Cluj-Napoca); lantul de restaurante WASABI Running Sushi (Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti); DASHI Japanese Food (Cluj-Napoca) Incepand cu anul 2012, Tokyo Group este membru al All Japan Sushi Association-A.J.S.A. din Japonia.
Suntem o echipa de oameni determinati cu experienta in domeniul Resurselor Umane din HoReCa. Am luat nastere in plina criza de personal, iar acest lucru ne-a ajutat sa fim creativi, intuitivi si sa raspundem repede provocarilor. Nu privim recrutarea ca un simplu proces ci pentru noi reprezinta un mijloc prin care incercam sa cunoastem cei mai buni oameni din domeniu. Acest fapt ne-a ajutat sa facem fata noilor provocari in materie de recrutare si selectie a personalului din acest domeniu de activitate.
Seatrans Ship Management Constanta Romania (SSM) provides a wide range of services for both in house partners and external clients, from recruitment operations and consultancy to full ship administration.
Central Plaza Hotel dispune de 155 de camere elegante si confortabile, decorate intr-un stil modern contemporan.Toate camerele sunt dotate cu internet gratuit, sistem de acces electronic si sistem suplimentar de blocare a usilor, televiziune prin satelit, aer conditionat si incalzire controlate individual, televizor cu ecran LCD, cutie de valori, minibar, linie telefonica. Incepeti ziua savurand o cafea aromata sau un mic dejun proaspat si delicios in elegantul salonul Clasic. Daca treceti pragul Cramei Domnesti va puteti bucura de preparate traditionale din bucataria veche razeseasca, cu inegalabila a aroma de acasaa , stropite din belsug cu o tuica fecioreasca si vinuri moldovenesti, intr-un decor voievodal desprins din trecut. Central Plaza doreste sa ofere o noua dimensiune intalnirilor de business in Piatra Neamt prin cele 4 sali de conferinta, cu capacitati variate, dotate cu cele mai moderne facilitati. Avand sprijinul unei echipe dedicate, puteti beneficia de ambientul ideal pentru intalniri de afaceri, simpozioane, cursuri de pregatire profesionala, prezentari de produse si servicii, interviuri.
AMS Human Resources este o companie specialiata in recrutare de personal, cu experienta in domeniu de 10 ani. Cautam muncitori calificati si necalificati in functie de cererile angajatorilor cu care colaboram de mult timp.
Suntem o societate comerciala cu capital integral privat, infintata in 2011 cu activitatea principala in servicii catering. Activitatea companiei noastre este bazata pe organizari de evenimente corporate sau private la locatiile clientilor. Specialitatea noastra este catering-ul, preparam bufete suedeze, bufet de aperitive finger, coffee break-uri, candy-bar-uri, dar subcontractam si alte servicii (sonorizare, aranjamente florale, entertainment etc) pentru organizari de evenimente mai complexe.
Restaurant Traditional Crama Haiducilor Cluj Napoca doreste sa creeze momente unice pentru tine! Tocmai din acest motiv, la Crama Haiducilor organizam nunti, botezuri, cununii, aniversari, majorate, petreceri corporate, banchete sau te putem sprijini in organizarea propriului eveniment.
Dupa un proces de renovare - modernizare de 6 luni, relativ scurt ca durata, dar intens din perspectiva schimbarilor, Hotelul Praid**+ din statiunea harghiteana cu acelasi nume si-a redeschis portile in iulie 2009. Desi categoria de clasificare (2 stele) nu s-a modificat, investitiile semnificative facute in toate compartimentele complexului, in vederea imbunatatirii conditiilor de cazare si servire a mesei, cat mai ales intensa preocupare a noii echipe de manageri pentru cresterea calitatii serviciilor oferite, indreptateste mentiunea superiora pe frontispiciul hotelului. Astfel Hotelul Praid**+, prin conditiile de primire nou create, concureaza cu unitati de categorii superioare din Praid si din imprejurimi.
Bonanzza a aparut la un asfintit de soare, un pahar de whiskey si cateva lovituri de glont in niste butoaie de bere proaspat incepute. Din asfintit ne-au ramas culorile prinse pe tavan, iar din butoaiele de bere doar lemnele agatate de pereti. Nu va uitati dupa cioburile de pahar John Wayne a preferat sa lase-n urma doar palaria de cowboy agatata-ntr-un cui imaginar. Se mananca si se bea ca-n Vestul Salbatic, bucatarii te impusca numai cu meniuri alese, chelnerii te ataca cu voie buna, iar bautura e de toate felurile a ¦numai pe datorie ba! Chitara ne-a ramas de la o cantare cu iures mare. Nu mai acceptam de la voi decat zambete si chef de distractie. Daca vreti ne puteti lasa la plecare amintire o pereche de blugi retro care sa imbrace barul din spate!